Притежателите на таблетите-хибриди Microsoft Surface Pro 4 се сблъскаха с

...
Притежателите на таблетите-хибриди Microsoft Surface Pro 4 се сблъскаха с
Коментари Харесай

Потребителите слагат Microsoft Surface Pro 4 във фризера, за да спрат мигането на екрана

Притежателите на таблетите-хибриди Microsoft Surface Pro 4 се сблъскаха с противен проблем – примигването на екрана. Жалбите в формалния конгрес на софтуерния колос демонстрират, че казусът се е появил преди към година и към този момент гаранцията не важи.
Специално основаният за този проблем уеб страница с многозначителното име Flickergate демонстрира 1600 регистрирани потребителя, сблъскали се с този проблем. Това са към 1% от всички Surface Pro 4 . По всичко проличава, че това е хардуерна, а не софтуерна неточност, от която таблетите-лаптопи прегряват. Някои консуматори взеха решение да ревизират тази теза и започнаха да поставят своите устройства във фризера. Идеята се оказа работеща: след 10 минути във фризера, таблетът може да се употребява към половин час без неприятното намигване. Но това е прекомерно рисково и може да докара до нови повреди.

Проблемът е хардуерен и Microsoft очевидно няма да може да го оправи с ъпдейт. Софтуерният колос заяви, че се е срещнал с казуса и работи върху неговото премахване.

Засега корпорацията предлага на потребителите да се извърнат към техническата поддръжка. Но гаранцията към този момент е изтекла и на един от потребителите поправката е коствала солидните $800.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР