Пристигащите в Англия от днес ще могат да си правят

...
Пристигащите в Англия от днес ще могат да си правят
Коментари Харесай

Влизаме по-лесно в Англия въпреки ковид! Вижте как

Пристигащите в Англия от през днешния ден ще могат да си вършат антигенен тест вместо по-скъпия PCR тест, съобщи БНР. Скоро сходно облекчение на ограниченията се чака да влезе в действие и в останалите елементи на Англия – Шотландия, Уелс и Северна Ирландия.

Съгласно новите разпореждания изцяло имунизираните, идващи в Англия от страни, които не са в " аления лист ", ще могат да употребяват антигенен тест на втория ден след идването.

Правителството съобщи, че това е огромен подтик за туристическата промишленост. Промяната в разпоредбите идва тъкмо с началото на есенната почивка за учениците, тъй че се чака доста фамилии да се възползват и да отидат на къса отмора в чужбина.

Антигенните проби би трябвало да се поръчат от частни компании и цените са от порядъка на 19 паунда.

Пътниците би трябвало да ги поръчат преди да отпътуват за Острова. Те би трябвало показват фотография с резултата от техния антигенен тест преди отпътуването от съответната страна, в противоположен случай могат да бъдат санкционирани 1000 паунда.

Новата мярка визира и всички под 18 години. Остава в действие остарялото условие за попълване на формуляр за локализация.

Неваксинираните ще не престават да се самоизолират след идване по домовете си за 10 дни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР