Присъствието на Маргарита Хранова във ВИП Брадър“ не е изненада

...
Присъствието на Маргарита Хранова във ВИП Брадър“ не е изненада
Коментари Харесай

НАЙ-НАКРАЯ ЛЪСНА ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА ЛЕГЕНДАТА МАРГАРИТА ХРАНОВА! ЗРИТЕЛИТЕ НА ВИП БРАДЪР ДОРИ НЕ ПОДОЗИРАТ, ЧЕ Е

Присъствието на Маргарита Хранова във „ ВИП Брадър “ не е изненада – написа „ Уикенд “. Предаването остана правилно на тактиката си да обезпечи актьор, обичан от няколко генерации, само че най-много от тези среди, които другояче биха сменили канала, казвайки „ аман от простотии по малкия екран “. И въпреки всичко за мнозина нейното наличие в Къщата буди въпросителни – отбелязва изданието.

Досега в 45-годишната си кариера певицата не се е забъркала в нито един скандал. Точно това тормози ценителите на гласа и репертоара й – дали ще устиска да опази името си неопетнено. Повече от несъмнено е, че „ ВИП Брадър “, колкото и да зачита статута й, изразен материално в обособена спалня, ще се постарае да изстиска хонорара на стойностната звезда. Нещо, което към този момент приложи с имена като Кичка Бодурова, дует „ Ритон, Йорданка Христова, Кристина Димитрова, минали през общежитието в предходни сезони.

Друга категория доближени на Маргарита Хранова са спокойни за нея. Те имат вяра в нейния борбен темперамент. Припомнят, че е зодия Стрелец и че тя няма неправилен хов в специалността си.
„ Моето мъжко момиче “ – една от вечнозелените й песни, написана от Найден Андреев за нея в дует с артиста Стефан Данаилов, в действителност е самата тя – настояват нейни фенове.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР