Лидерите на ПП много трудно ще бъдат подкрепени от нас

...
Лидерите на ПП много трудно ще бъдат подкрепени от нас
Коментари Харесай

Румен Христов: ДБ бяха мъдри, а лидерите на ПП трудно ще подкрепим, Пеевски има своето влияние

" Лидерите на Политическа партия доста мъчно ще бъдат подкрепени от нас за министри след всичко, което изговориха. Демократична България бяха умерени и мъдри. "

 

Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия, като на процедура раздели Демократична България от Политическа партия, въпреки че тези две партии са в коалиция.

Ден по-рано Бойко Борисов, говорейки за досегашните сътрудници, акцентира, че Христо Иванов и Демократична България мълчат, до момента в който от Политическа партия непрестанно хвърлят виновността за всичко на ГЕРБ и взривяват опцията за разговор.

" Държахме се доста отговорно и умно в тази коалиция, само че по този начин или другояче имаше изнервяне. Кампанията е прочувствена ", продължи Румен Христов.

По думите му водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски има своето въздействие.

" Това, че е имало съдействие сред нас и Движение за права и свободи, не виждам нищо неправилно. Аз не съм ходил в кабинета на господин Пеевски за разлика от тях. Те доста постоянно бяха посетители в кабинета му ", сподели Христов.

" Надявам се да реализираме едно устойчиво държавно управление, което да не бъде атакувано всеки ден ", съобщи той.

По думите му партийните водачи би трябвало да поемат отговорност.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР