Присъствал съм на много състезания в Европа. Такова като нашето

...
Присъствал съм на много състезания в Европа. Такова като нашето
Коментари Харесай

На живо! Започва турнира по конен спорт за купа Бургас, вижте зрелището от парк Езеро

Присъствал съм на доста надпревари в Европа. Такова като нашето няма, най-много във връзка с зрителската маса, каза председателят на клуб " Кан Крум " - Георги Базотев

Кулминацията на 12-тото издание на шампионата по конен спорт за " Купа Бургас ", което продължава 8 дни, е този уикенд. Атрактивната конкуренция с извънреден адреналин е на Конната база в " Парк Езеро ". Организатори са клуб " Кан Крум " и Община Бургас, със съдействието на Българската федерация по конен спорт.

При всички случаи шоуто си заслужава. 90 са преносимите боксове за гостите, а 25 коня са участниците от Бургас. Всичките са все елитни животни, от сой, които подсигуряват доста страсти и висок адреналин за състезатели и фенове.

" Присъствал съм на доста надпревари в Европа. Такова като нашето няма, най-много във връзка с зрителската маса. Много, доста са феновете на конния спорт на нашия шампионат, което ни кара да се усещаме горди ", съобщи ръководителят на клуб " Кан Крум " - Георги Базотев. Той благодари на Община Бургас за голямата поддръжка през годините при провеждането на това супер атрактивно съревнование.

Официалната гала по награждаването, в това число и на " Купа Бургас - Гран при ", ще се организира в събота, след 22:00 часа.

Флагман.бг ще предава шампионата онлайн, започваме в 9:00:  



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР