Присъдружните медии на ПП им правят много лоша услуга, защото

...
Присъдружните медии на ПП им правят много лоша услуга, защото
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Бойко Борисов: Присъдружните медии на ПП им правят много лоша услуга

Присъдружните медии на Политическа партия им вършат доста неприятна услуга, тъй като когато свикнеш да живееш в безотговорност, безкритичност, в един миг, това, което имаме през днешния ден е огромен проблем. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

И аз приказвам от един месец.

Когато говорех, че има пролеми в МФ, парите ги няма. Народно събрание би трябвало да прояви темперамент, както и държавното управление тогава и да се вслушаме в отчета на Международния валутен фонд. А вместо това се оказа, че няколко милиарда са изхарчени последните дни. Поздравявам, че оставиха шефа на Национална агенция за приходите – Спецов. Проблемите са извънредно огромни. Не е предизборно, споделям го с паника.
Следващите няколко дни има няколко значими законопроекта и тук в този момент ще излязат по какъв начин са харчени пари по Плана за възобновяване. Мария Габриел и Асен Василев трябваше да останат в настоящия кабинет, с цел да може това, което във финансите са надробили, да го поправят това, което са надробили. Аз се доверявах на това, което Асен Василев споделяше на срещите ни.
„ Трябва да спрем с безумното харчене на пари и да свалим недостига до 1%. Вместо това няколко милиарда са изхарчени в последните дни. Държавата има под 2 милиарда, с които разполага, това ни е наследството. Ние постоянно сме държали да има мазнинка, да има ресурс. Има няколко доста значими законопроекта в идващите дни и тук ще излезе, че пари от Плана за възобновяване са харчени за пенсии, с цел да се изкарат сътрудниците, че са доста положителни “, добави още Борисов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР