Природоматематическата гимназия в Разград търси съдействие от местната общественост за

...
Природоматематическата гимназия в Разград търси съдействие от местната общественост за
Коментари Харесай

Природоматематическата гимназия в Разград търси дарения за ремонт на бъдещата си сграда

Природоматематическата гимназия в Разград търси подпомагане от локалната общност за ремонта и оборудването на бъдещата си постройка. Дарения могат да бъдат правени на банковата сметка на учебното заведение.

Гимназията от години дели обща база с Основното учебно заведение " Васил Левски " в Разград. През лятото следва тя да бъде преместена в независимо обособена постройка в Средното учебно заведение " Христо Ботев " в града, която обаче се нуждае от изцяло възобновяване. Държавата и общината обезпечават целево финансиране за ремонта и оборудването на бъдещия учебен дом на Математическата гимназия, само че средствата не са задоволителни, по тази причина учебното заведение търси подпомагане и от локалната общност посредством зов за дарения.

Ремонтните действия в постройката се планува да стартират през февруари-март, физическото пренасяне да е през юли, а до началото на септември да приключат довършителните действия, с цел да посрещне учебното заведение в естествени условия идната образователна година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР