Природата е дала много на Илон Мъск - освен брилянтен

...
Природата е дала много на Илон Мъск - освен брилянтен
Коментари Харесай

Баща за милиони: кои са 10-те деца на Илон Мъск

Природата е дала доста на Илон Мъск - с изключение на брилянтен и реформаторски разум, той може да се похвали и с огромно потомство. Главният изпълнителен шеф на Tesla, който споделя, че „ прави всичко допустимо, с цел да помогне на рецесията с нaмаляващото население “ , от дълго време бие паника за евентуален срив в числеността на хората  – проблем, който съгласно него е по-голям риск за цивилизацията от световното стопляне.

Мъск несъмнено е човек, който живее съгласно вярванията си, тъй като той в действителност прави всичко допустимо да запълни оредяващите на редици на човечеството.

Засега Илон Мъск е татко на 10 деца. Съвсем до неотдавна тази численост беше 9, само че по-рано този месец нова биография на Илон Мъск разкри, че той и певицата Граймс скрито са посрещнали трето дете. 

Тъй като към този момент започнахме да губим броя на известните и скритите деца на Мъск, взехме решение да направим списък. 

Запознайте се с децата на предприемача милиардер и техните майки в галерията:
 Баща за милиони: кои са 10-те деца на Илон Мъск  Баща за милиони: кои са 10-те деца на Илон Мъск  Баща за милиони: кои са 10-те деца на Илон Мъск  Баща за милиони: кои са 10-те деца на Илон Мъск
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР