Припомняме, че преди няколко дни Даниел Димитров от Наглите“ бе

...
Припомняме, че преди няколко дни Даниел Димитров от Наглите“ бе
Коментари Харесай

Прокопи Културиста подля вода на Данчо Релето от затвора

Припомняме, че преди няколко дни Даниел Димитров от „ Наглите “ бе задържан, дружно с автоджамбазина Петър Берберов за кражба на джип „ Тойота “, отвлечен от паркинг в столичния квартал „ Младост 4 “ в дребните часове на нощта

Само половин час двамата бяха закопчани от полицейските управляващи в гараж, намиращ се на другия завършек на столицата.

 

Залавянето на Релето се случва единствено 15 месеца откакто бе пуснат на независимост предварително поради положително държание. Заради присъединяване му във всички 13 отвличания на „ Наглите “, той трябваше да изкара в зандана 18 години, само че изненадващо през януари 2022 година бе изненадващо амнистиран от съда и то цели шест години по-рано. Тъй като е работил зад решетките, е понижил наказването си с 4 години, което значи, че му оставали за доизлежаване още 2.

 

Само денонощие, откакто бе хванат по време на осъществяването на следващото закононарушение, той бе освободен от ареста против сумата от 3 бона. Той обаче мъчно ще избегне нова неоправдателна присъда за автокражба, защото има солидни улики против него.

На процедура според закона към новото му наказване ще бъдат добавени и оставащите две от остарялото му, защото той е бил освободен предварително при изискване, че няма да прави нови закононарушения.

 

Именно боса на „ Наглите “ Прокопи Прокопиев изпял Данчо Релето на управляващите.

Любопитен факт е, че седмица преди ареста на Релето, Културиста е излязъл скрито от зандана за два дни. Той е бил пуснат в отпуск от администрацията на пандиза поради положително държание. Именно във времето, в което е бил на открито, Културиста е уведомил ченгетата за местонахождението на депото за крадени коли и по този начин криминалистите съумели да устроят клопка на Релето.

 

Запознати издават, че в бандата на „ Наглите “ е избухнал величествен скандал – членовете на незаконната формация не стопират да водят война между тях, като взаимно се подозират в изменничество. Тъй като Прокопи Културиста остана единствен от бандата зад решетките, се усеща прецакан. Той ще бъде освободен едвам през януари 2024 година

 

Публична загадка е, че не той, а Ивайло Евтимов – Йожи бе тарторът на „ Наглите “ и най-жестокият изтезател на похитените за пари богаташи, само че той първи излезе от зандана.

Релето обаче е недолюбван от всички останали, защото е бил съизвършител на Любомир Димитров – Любо Гребеца в убийството на Иван Пайнавелов – Салата, а най-после съобщи Гребеца, с цел да се измъкне предварително от зандана.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР