Приоритетите на принца и принцесата на Уелс са еднакви, когато

...
Приоритетите на принца и принцесата на Уелс са еднакви, когато
Коментари Харесай

Сърдечен начин „предпазлив“ Уилям защитава Кейт и децата, докато се връща на работа

Приоритетите на принца и принцесата на Уелс са идентични, когато става дума за тяхното младо семейство – и един специалист счита, че това е още по-очевидно в фамилията на Уилям връщане към кралските отговорности.

Откакто принцеса Кейт прочувствено разкри, че е била диагностицирана с рак и е подложена на лекуване във видео известие до нацията, семейство Уелс не се виждаше, наслаждавайки се на персонално време дружно, защото Джордж, Шарлот и Луис бяха на великденска почивка от учебно заведение.

Принц Уилям натисна пауза за формалните си задължения по време на детската почивка и беше казано, че фамилията ще прекара триседмичната отмора в своята резиденция в Норфолк Анмър Хол. Въпреки това, откакто децата се върнаха на учебно заведение, Уилям възобнови отговорностите си и прекара време в благотворителна организация за преразпределяне на храна Surplus to Supper тази седмица.

Сега един кралски специалист твърди, че принцът на Уелс към момента наподобява „ внимателен “. В интервал, който безспорно е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР