Принцовете Уилям и Хари преминаха вчера по червения килим на

...
Принцовете Уилям и Хари преминаха вчера по червения килим на
Коментари Харесай

Уилям и Хари преминаха по червения килим на лондонската премиера на Междузвездни войни

Принцовете Уилям и Хари минаха през вчерашния ден по аления килим на европейската премиера в Лондон на кино лентата " Междузвездни войни: Последните джедаи ", в който и двамата братя играят дребни функции, заяви Ройтерс.

Освен тях по аления килим, преди прожекцията в " Ройъл Албърт хол " в Лондон, минаха звездите Марк Хамил, Джон Бойега, Дейзи Ридли и Адам Драйвър.

" Не единствено е най-изпълненият с деяние, само че е и най-емоционалният, дърпа те в няколко разнообразни направления, импровизиран е ", съобщи Бойега пред Ройтерс за усещанията си от кино лентата на " Уолт Дисни ", който се чака да е кинопродукцията с най-големи доходи за 2017 година

Принцовете се появяват в осмия филм от сагата в ролята на щурмоваци - елитните имперски войски в бели брони. Но поради шлемовете си, те не могат да бъдат разпознати на екрана.

Един изтъкнат представител на актьорския състав обаче липсваше през вчерашния ден - Кари Фишър, която умря предходната година, откакто колабира по време на полет от Лондон за Лос Анджелис. Тя приключи всичките си подиуми в ролята на принцеса Лея преди гибелта си, означи ДПА.

Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР