Принцовете Чарлз и Уилям са поели някои от задълженията на кралицата

...
Кралският редактор на Дейли Мирър“ Ръсел Майърс смята, че принцовете
Коментари Харесай

Кралският редактор на „Дейли Мирър“ Ръсел Майърс смята, че принцовете Чарлз и Уилям вече са поели част от задълженията на британската кралица.

Според експерта, докато Елизабет II е била болна от COVID-19 и не се е показвала пред обществеността, нейният първороден син принц Чарлз и внукът принц Уилям са реагирали на текущите събития. По-специално Уилям беше първият, който коментира войната в Украйна. След това Чарлз направи подобно изявление и, според Майърс, думите му са били подбрани като за държавник. „За пореден път виждаме, че и Чарлз, и Уилям започват да играят ролята, която е била възложена на кралицата от много години“, коментира той.

В края на октомври 2021 г. лекарите препоръчаха на Елизабет II да си почине от публични мероприятия. Тя отмени посещението си в Северна Ирландия, пътуването си до конференцията на ООН за климата в Глазгоу и постъпи в болницата за преглед. През февруари 2022 г. кралицата бе заразена с COVID-19.

Принц Чарлз е най-големият син на Елизабет II и той ще наследи британския трон след нейната смърт. Освен него кралицата има още три деца: принцеса Ан, принц Едуард и принц Андрю, който се оттегли през 2019 г. заради обвинения в изнасилване на непълнолетни момичета. Втори по ред в линията за наследяване на британския трон е синът на Чарлз принц Уилям. По-малкият му брат принц Хари се оттегли като старши член на кралското семейство през 2020 г. и се премести в САЩ. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР