Принцесата на Уелс, стартира кампанията Формирането ни (Shaping Us) в

...
Принцесата на Уелс, стартира кампанията Формирането ни (Shaping Us) в
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън стартира кампанията в подкрепа на децата в първите години от живота им

Принцесата на Уелс, започва акцията " Формирането ни " ( " Shaping Us " ) в поддръжка на децата в първите години от живота им, предава английският вестник " Times ".

" Основната цел на акцията е да притегли вниманието към изключителното значение на ранното детство и по какъв начин то въздейства върху образуването ни като възрастни. На този стадий ние поставяме основите на живота ", сподели брачната половинка на принц Уилям.

Според Кейт Мидълтън планът " ще помогне за развъждането на бъдещи генерации от щастливи и здрави възрастни ".

Като част от акцията е сниман и 90-секунден анимационен видеоклип с фигурки от пластилин, който споделя за първите пет години от живота на малко момиче на име Лейла. Британците ще могат да го видят довечера на площад " Пикадили " в центъра на Лондон.

Преди това фрагментите бяга показани в централата на Британската академия за кино и телевизионно изкуство (BAFTA). От петък те ще бъдат прожектирани във всички кина в Обединеното кралство преди началото на филмите.

Катрин е родена през 1982 година През 2001 година постъпва в университета " Сейнт Андрюс " в Шотландия, където се срещна с принц Уилям, внук на кралица Елизабет Втора, напомня Българска телеграфна агенция. Двойката се венча на 29 април 2011 година в Уестминстърското абатство.

Понастоящем половинката на английския престолонаследник се занимава интензивно с щедрост и взе участие в дейностите на разнообразни фондации и организации.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР