Принцесата на Уелс посети ръгби клуб, за да разкаже за

...
Принцесата на Уелс посети ръгби клуб, за да разкаже за
Коментари Харесай

Принцеса и в спорта: Кейт Мидълтън играе ръгби с английски звезди

Принцесата на Уелс посети ръгби клуб, с цел да опише за смисъла на публичните клубове в ранните години на детството.

Кейт сподели уменията си по ръгби дружно с британските звезди Кортни Лоус и Дани Кеър в ръгби клуба в Мейдънхед.

След това тя седна за открит диалог в границите на акцията си Shaping Us.

Kate plays walking rugby with England stars
— BBC News (UK) (@BBCNews)
Принцесата започва акцията, с цел да подчертае смисъла на поддръжката за дребните деца и тези, които се грижат за тях.
Облечена в светлосин британски ръгби потник, тъмносини панталони и бели маратонки, Кейт се наслаждения на игра на ходещо ръгби, тичане, подаване на топката и лобиране на противниковия си номер, до момента в който се запознаваше с играта.

След това Кейт, която е патрон на Футболния съюз по ръгби, разговаря с Лоус, Кеър и членовете на ръгби клуба за прекарванията си в ранното детство, за бащинството и за това какъв брой значими могат да бъдат спортните клубове за основаването на мрежа за поддръжка.

В полемиките се включиха и някогашният британски състезател Уго Моние и Сий Троуър, създател на благотворителната организация за психологично здраве Brave Mind.

Watch: Princess Kate plays rugby for the Maidenhead men’s team
— WhatsNew2Day (@whatsn2day)
Принцесата описа по какъв начин за първи път се е заинтересувала от грижите за деца в ранна възраст и попита ръгбистите по какъв начин са се трансформирали като хора, откакто са станали татковци.

Кейт попита играчите кой е прекарал време с тях през първите няколко години и дали родителството ги е предиздвикало да мислят по друг метод или ги е предиздвикало да се самоосъзнаят.

Принцесата, която работи с Кралския център на фондацията за ранно детство, съобщи, че за първи път е почнала да се занимава с деца на петгодишна възраст и по-малки, откакто е посещавала учебни заведения и е говорила за психологичното здраве.

Тя добави: " Всъщност доста от тях споделяха, че би трябвало да се свърши доста работа, преди децата дори да влязат през вратите ни, и в действителност доста от тях не доближават нужните стадии, преди да влязат през учебните порти. Това е качественото време, това е в действителност физическото наличие с тях, тъй че те да знаят, че присъствате, а не да сте там и да ги гледате, само че в действителност да сте на телефона си или да сте разсеяни с други мисли. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР