Принцесата на Уелс отразява една ключова кралска фигура - и

...
Принцесата на Уелс отразява една ключова кралска фигура - и
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън принуждава откачените теоретици да мислят отново, като отразява кралската фигура - експерт

Принцесата на Уелс отразява една основна кралска фигура - и кара откачените теоретици на конспирацията да мислят още веднъж, съгласно специалист.

Кейт е надалеч от светлината на публичното внимание повече от два месеца след коремна интервенция по-рано тази година. Когато интервенцията й беше оповестена през януари, дворецът Кенсингтън изясни, че тя няма да се върне към отговорностите си преди Великден. Това обаче не спря странните спекулации в обществените медии за принцесата от тези, които са разочаровани от неналичието на актуализации и се появиха няколко странни теории. В понеделник Кейт беше видяна за първи път, откогато интервенцията й беше ръководена от майка й Карол в имението Уиндзор - и фотоси бяха оповестени на американски уеб сайтове. Това беше първият път, когато беше забелязана от Коледа предходната година.

Вчера формалният уеб страница на армията разгласи, че Кейт ще извърши първия си огромен ангажимент след интервенцията си, когато направи обзор на Trooping the Color на 8 юни - само че изказванието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР