Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън със завиден хъс и вкус

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън със завиден хъс и вкус
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън задмина Даяна, триумфира с нова визия

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън със забележителен хъс и усет съумя да наложи лична визия и несравним жанр в годините. От година обаче, изборът й на облекла отразява новата позиция, която заема в знатната фамилия. Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън е известна с елегантния си жанр и умеенето да съчетава облекла на известни дизайнери с дрехи от всеобщия пазар. 

Катрин с лекост влезе в новата си роля, поемайки повече отговорности в кралското семейство. Нейният дрешник също стартира да се развива и в този момент надвишава първокласните рокли и обувки LK Bennett, които сме виждали в предишното. 

Изминалите 12 месеца демонстрираха, че изборът й на облекла отразява новата позиция, която заема в знатната фамилия.  

През годините Кейт Мидълтън съумя да създаде собствен личен неповторим жанр, основан на марки, на които е останала лоялна - от рокли палта до елегантни блейзъри. Тя сътвори несравним контур, който й отива, с тесни плещи и тясна талия. Сега пък наложи полите с дължина под коляното.

В последно време принцесата от ден на ден отдава респект на традициите и историята на кралското семейство посредством архивни информации, а що се отнася до първокласния й външен тип - тя продължава да поддържа английските дизайнери.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР