Принцесата на Уелс е известна с фигурата си на фиданка

...
Принцесата на Уелс е известна с фигурата си на фиданка
Коментари Харесай

Разкриха специалната диета на принцеса Кейт

Принцесата на Уелс е известна с фигурата си на фиданка и ето по какъв начин я поддържа

В момента се възвръща от коремна интервенция, 42-годишната Кейт беше изглеждаше щастлива и доста здрава в Windsor Farm Shop покрай дома си в кралското имение предишния уикенд. И когато е добре, обичащата спорта майка на три деца се споделя, че е огромен почитател на всичко - от тичане и повдигане на тежести до колоездене до гребане, йога и HIIT.

И тя, и сестра й Пипа Мидълтън са запалени бегачи, а що се отнася до нейната диета, тя има авантюристичен усет. Докато множеството деца от 90-те израснаха с блян за шунка Billy Bear, Кейт хапваше маслини. Освен това е надарена готвачка, която обича да прави торти за рожден ден на децата си. „ Стана малко традиция да заставам будна до среднощ със смешни количества примес за торта и глазура и върша прекалено много “, сподели тя. — " Но обичам това. "

Що се отнася до ежедневната диета на кралската персона, Кейт избира най-вече здравословен избор, само че обича и странните лакомства. Ето малко изложение на нейния режим:

Закуска

Смята се, че в опит да получи добра доза хранителни субстанции, Кейт се любува на зелен сок, с цел да стартира деня. Говори се, че нейното желано смути за закуска се състои от къдраво зеле, спирулина, матча, спанак, листа от кориандър и боровинки, мощна композиция от съставки, които карат кожата й да сияе.

Твърди се също, че майката на три деца е пристрастна към купичка овесени ядки като първо нещо, което е цялостно с протеини и фибри.



Обяд

Твърди се, че пожеланият обяд на принцесата е без месо, макар че тя не е вегетарианка. Говори се, че пресните и здравословни ястия, на които се любува кралската персона, включват салати от любеница, табуле, севиче и гаспачо.

Главният готвач Рагу Деора, който сътвори ястия за Кейт и Уилям по време на обиколката им в Индия, направи за двойката зеленчукови кебапчета и къри от леща. „ Всичко е вегетарианско, тъй като ми споделиха, че това е, което те избират “, сподели той. Кралските особи също са пристрастни към японската храна. „ Съпругата ми и аз обичаме суши “, сподели Уилям на японския готвач Акира от Japan House London.

Вечеря

Кейт обича подправките, когато става въпрос за вечерните й ястия, като понася повече топлота в къритата си от брачна половинка си. Кралската персона сподели на пакистанския принц Шах Карим Ал Хусейни, че е смекчила подправките в къритата на децата си, макар че: „ Шарлот се оправя сносно с лютото “.

Вечерята с печено месо е известен избор, като Уилям обича ядене с печено пиле. Семейството се любува и на италиански ястия, като Кейт сподели на чиновниците в главното учебно заведение Lavender в Мидълсекс, че обича да прави домашно приготвена паста със сирене с децата си. Джордж, Шарлот и Луис също обичат доста пица. „ Направих това с Джордж и Шарлот – правех тесто за пица “, сподели кралската персона. „ Те го обичат, тъй като могат да разхвърлят ръцете си. “

Акомпаниментът може да пристигна от личната градина на фамилията. „ Имаме моркови, фасул, цвекло – голям любимец “, сподели Кейт за своя зеленчуков масив. " Луис в действителност обича цвекло. "

И когато става дума за следобяд, едно от обичаните ястия на Кейт се счита за английска класика. „ За десерт нейният обичан е леплив тофи пудинг “, разкри основният готвач Роди Варот в Old Boot Inn в Станфорд Дингли, Бъркшир. „ Влажен е и гъбест. “

Други закуски

Смята се, че хубавичко Кейт избира плодове, като годжи бери и папая, в случай че стане ядлива. Тя сподели на млад пациент на Great Ormond Street през 2018 година: „ И аз ядях доста, доста маслини, когато бях дребна. “

Принцесата също се радва на лакомствата - през 2014 година тя беше видяна да хапва от кофа с пуканки със брачна половинка си по време на кралска обиколка на Канада.

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР