Принцесата на Уелс беше цялата усмихната, докато беше заснета на

...
Принцесата на Уелс беше цялата усмихната, докато беше заснета на
Коментари Харесай

Фините детайли на Кейт Мидълтън във видеоклипа на селскостопанския магазин, който намекна за плановете й за уикенда

Принцесата на Уелс беше цялата усмихната, до момента в който беше снимана на разходка в Уиндзор по време на възобновяване й от коремна интервенция.

42-годишната Кейт изглеждаше щастлива и разговорлива във видео, показващо по какъв начин тя и принц Уилям посещават фермата Windsor Farm Shop в събота, на малко разстояние с кола от вкъщи им Adelaide Cottage на територията на Windsor Castle. Отсъствието на Кейт от публичния живот, след коремна интервенция на 16 януари, докара до диви теории на конспирацията в обществените медии по отношение на нейното местоположение и здравословно положение. Подробности за нейното положение не са разкрити, само че дворецът Кенсингтън по-рано сподели, че не е обвързвано с рак и че тя няма да възобнови публичните си отговорности преди Великден.

Дежурният дрешник на Кейт нормално я вижда да носи набор от елегантни рокли, бизнес костюми и типичен високи токчета. Но на спокойната си разходка до фермерския магазин в събота, тя избра улеснение, носейки черни клинове и черни маратонки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР