Принцесата на Норвегия Марта Луизе и нейният партньор от няколко

...
Принцесата на Норвегия Марта Луизе и нейният партньор от няколко
Коментари Харесай

Годежът на принцесата на Норвегия и чернокожия шаман

Принцесата на Норвегия Марта Луизе и нейният сътрудник от няколко години, шамана Дурек Верет, споделиха историята зад сантименталния им годеж, който е оставил и двамата в поток от сълзи. Пред People принцесата споделя, че е била " шокирана ", когато Верет, с който се среща от 2019 година, ненадейно паднал на едно коляно по време на интимно събиране в имение за конни надбягвания в Сан Хуан Капистрано, Калифорния.

Духовният врач от своя страна споделя: " Бях доста нервозен, тъй като имах доста страсти, минаващи през мен – страхове и стрес, а желаех всичко да бъде идеално за моята обичана. "
 София Прайд 2022 в поддръжка на Киев Прайд и човешките права 17 юни 2022 | Днес под мотото " Горди да бъдем ", ще се проведе 15-ото издание на София Прайд – най-голямото събитие и шествие...
Верет прибавя, че въпреки да е разчувствуван да се ожени за любовта на живота си, той също по този начин схваща тежестта, която идва с това, че е първият съвременен негър мъж, който влиза с брак в европейско.

" [Това] ще сътвори казус за моя народ, че не трябва да бъдем забравени и заслужаваме да бъдем приети поради величието на това кои сме и от кое място идваме ", споделя той.

" В Африка постоянно е имало крале и кралици, само че за жалост те не са били приети в света по метода, който заслужават. "

Принцесата, която е щерка на норвежкия крал Харалд V и кралица Соня и четвърта в редицата за трона, е безапелационна в спомените си, що се отнася до предлагането: " Бях шокирана. Тази голяма вълна от страсти мина през мен, накара ме да трептя. Беше толкоз прочувствено и прелестно, че мъжът, който обичам повече от всичко на този свят, коленичи и изиска ръката ми. "

Двамата са се намирали под солидно дърво, а към тях се разхождали коне, тъй като връзките с природата и животните е значима за тях.

" Бях възхитена от това какъв брой специфичен и заветен той направи този миг за нас двамата. Не можех да спра да рева. "

Марта Луизе също по този начин показва, че с помощта на връзката си с шамана, тя е имала " отварящия очите " опит да види по какъв начин расизмът към момента се демонстрира в обществото от първа ръка.

" Научих доста за чернокожото завещание и ще продължа да изучавам ", отбелязва тя. " Имам толерантен мъж, който ме образова по въпросите на чернокожата просвета, по какъв начин тя се отнася до белите привилегии и по какъв начин ние като двойка би трябвало да се ориентираме в страховете и предразсъдъците на хората, с цел да демонстрираме, че любовта няма граници. Благословена съм да имам връзка, която може да ми помогне да пораствам и да се развъртвам и е смирително да узнавам уроците с Дурек всеки ден. "

За избора на пръстен Верет е работил с дизайнерката на бижута Джой Сангаланг Смитда, която основава персонализиран пръстен с изумруд и елмаз, целящ да опише историята на тяхната обич, в който участват алегорично и на принцесата.

" Направих историческо изследване на всички кралски годежни пръстени, а по-късно отидох и следих други пръстени в магазините, с цел да ми дадат някои хрумвания за кройката и дизайна. След това се срещнах с Джой, с цел да стартира да очертавам хрумвания посредством истории, които желаех да опиша за пръстена ", споделя лечителят и прибавя, че незабавно щом получил последния вид на годежния пръстен, го е взел, с цел да го покаже на " скъпата си другарка " Гуинет Полтроу.

" Знаех, че тя е доста деликатна към хубавите неща, по тази причина желаех тя да бъде първата, която ще го види. Тя сподели, че това е най-фантастичният пръстен, който е виждала и хареса какъв брой доста мисъл и грижа съм вложил в него. Знаех, че принцеса Марта ще го обича и ще го цени, а това, че имам щемпел на утвърждение от другар като нея, ме направи благополучен. "

Принцеса Марта Луизе наподобява е извънредно удовлетворена от крайните резултати, заявявайки пред People: " Това, че трите ми дъщери са показани на годежния ми пръстен, означаваше света за мен. Това демонстрира, че съм избрала верния мъж – мъж, който схваща какъв брой доста значат децата ми за мен и че децата ми постоянно ще бъдат включени в нашите връзки. Обичам това в него. "

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР