Принцесата на Монако - Шарлийн Уитсток, е смятана за една

...
Принцесата на Монако - Шарлийн Уитсток, е смятана за една
Коментари Харесай

Стотици диаманти и булчинска рокля: Скандалната принцеса Шарлийн предизвика фурор

Принцесата на Монако - Шарлийн Уитсток, е считана за една от най-красивите представителки на монархическия свят. 

Грациозната русокоска имаше отличен нюх към красивото и стилното и елементарно можеше да засенчи даже считаните за най-елегантните кралски особи - Кейт Мидълтън и испанската кралица Летисия. Но сякаш нещо се обърка.

Всичко стартира с обстоятелството, че брачният партньор на Шарлийн - принц Алберт, се снабди с следващо извънбрачно дете през 2021 година (вече третото от признатите). Принцесата, която преди този момент беше изтърпяла всички завършения на брачна половинка си, ненадейно се разпалва, обръсна слепоочията си и отпътува за Южна Африка.



Близо година по-късно нямаше ни новина, ни кост за нея. Според формалната версия принцесата е била лекувана от някаква сериозна зараза там. А когато тя въпреки всичко се върна вкъщи, целият свят стартира да приказва за иден бракоразвод.

Но разлъка по този начин и не се случи, вероятно по ред прагматични аргументи - съгласно вътрешни източници Алберт бил заречен на жена си да ѝ заплаща забележителна сума всяка година, с цел да поддържа най-малко видимо визията за сплотено фамилно гнездо.

След като се върна при брачна половинка си обаче, бе мъчително човек да я гледа - повехнала фигура и мощно изпито лице, не запомнило по какъв начин да се усмихва. Дори при редките обществени изяви на двойката тя усърдно се опитваше да стои надалеч от брачна половинка си.



Но в последно време сякаш нещата започнаха да се усъвършенстват. Днес принцът и принцесата наподобяват като че ли още веднъж са намерили щастието дружно – прегръщат се обществено, смеят се и си приказват. Но дали това е фасада, времето ще покаже.

Това, което наблюдаващите съумяха да виждат напоследък обаче, е промененият жанр на обличане на Шарлийн. Според специалисти и приети фешън критици усетът ѝ към тоалетите с всяка последваща изява ставал все по-лош. На същото мнение са и интернет потребителите. Някои не пропуснаха да отбележат, че Шарлийн се е позапуснала и напълняла спрямо това, което е била други години. Да не забравяме, че тя промени и цвета на косата си, като от русокоска внезапно се трансформира в брюнетка с късо подстригана прическа.



Наскоро тя даже още веднъж изчезна от радарите. На шампионата в Уимбълдън Алберт седеше не със брачната половинка си, а с братовчед си. Като цяло принцесата не се появяваше обществено няколко седмици поред - това провокира следващите клюки, че още веднъж е отстранена от кралските отговорности.

Но наподобява, че даже да е имало нов спор в кралското семейство на Монако, той бързо се е уталожил. Шарлийн и брачният партньор ѝ дойдоха на бала на Червения кръст и провокираха възторг. Уви, още веднъж не в най-хубавия смисъл.



Феновете още веднъж означиха, че принцесата наподобява напълняла, а бялата ѝ " булчинска рокля " подчертавала този факт. Модните критици нямаха забележки към самата рокля – украсена със стотици искрящи камъчета, тя изглеждаше по едно и също време нежна и елегантна. Но интернет потребителите я откриха за прекомерно първокласно и неуместно облекло, изключително в композиция със скъпите бижута. Мнозина взеха решение, че Шарлийн, като че ли преднамерено, желае да подчертае, че всичко е наред с нея. Уви, тъжните очи издават друго, считат потребителите.

Каква е повода принцесата да наподобява много необичайно през последните месеци? Някои допускат, че това са следствията от напрежението. Други пък са безапелационни, че Шарлийн е на антидепресанти или хормонални хапчета. Трети са сигурни, че това е просто от възрастта. Въпреки че в края на януари 2023 година Шарлийн навърши единствено 45 години - а по днешните стандарти това е една превъзходна и младолика възраст.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР