Принцесата на Монако Шарлен е сред най-обсъжданите кралски особи в

...
Принцесата на Монако Шарлен е сред най-обсъжданите кралски особи в
Коментари Харесай

Защо се крие принцесата на Монако Шарлен?

Принцесата на Монако Шарлен е измежду най-обсъжданите кралски особи в последната година - интервал, в който тя изцяло изчезна от публичния живот, като от средата на месец март м.г. не се е появявала обществено. Съпругата на принц Албер Втори обаче остава дейна в обществените мрежи, като разгласява понякога фотоси или видеокадри, обобщава Българска телеграфна агенция.

Всяка появила се информация за положението или местонахождението й заема водещи места в международните медии, само че огромните въпросителни към изгубването на принцесата към този момент не получават отговор.

Официалната версия на кралския двор е, че Шарлен (44 г.) се възвръща от тежка УНГ зараза, поради която се наложи да й бъдат направени няколко интервенции в родната й Република Южна Африка. Състоянието й се обостри, до момента в който се намира в страната и по тази причина там стартира лекуването на монакската принцеса.



Мнозина обаче слагат под съществено подозрение част от тези пояснения и считат, че се прикрива раздор сред някогашната олимпийска състезателка по плуване и принц Албер Втори. Според други спекулации, подхранвани от испанската журналистка и експертка по кралските каузи Пилар Ейре, Шарлен е била обезобразена при пластична намеса в Дубай. Тя написа това в испанското издание " Лектурас " през декември.

В поддръжка на изказванието Ейре даже уточни фотография от завръщането на Шарлен в Монако през ноември, на която принцесата е с мъжа си и двете им деца, само че единствено тя е скрила лицето си с защитна маска. Появиха се и подозрения, че южноафриканката е жертва на проклинание, което тегне над семейството Грималди.



Майката на владетеля на Монако холивудската звезда Грейс Кели умря в автомобилна злополука през 1982 година Спекулациите не стопират, а въпросът за какво Шарлен не се появява към този момент цяла година витае в общественото пространство.

Принц Албер Втори (63 г.) се опита да разсее подозренията с изявление пред списание " Пийпъл ": " Знам, че има клюки, по тази причина дано кажа - не е Ковид-19... Не е обвързвано и с рак. Не става дума за персонални връзки. Ако желаете да обсъдим и други спекулации - положението не е обвързвано с пластична интервенция или някаква интервенция по лицето въобще ". Това обаче напълно не спря догадките.



Освен че не се е появявала обществено от март м.г., монакската принцеса не означи уместно десетата годишнина от брака си с владетеля на Монако - двамата се ожениха на 1 юли 2011 година, а тогава тържествата продължиха цели три дни. Шарлен пропусна празника, защото още в края на месец май м.г. отпътува за РЮА, с цел да се включи в благотворителни акции на организация за отбрана на носорозите.

По време на престоя в родината си тя получи инфекцията, която се задълбочи и се постановиха няколко хирургически интервенции. Според тогавашните публични известия положението й не разрешава да пътува със аероплан и да се завърне в Монако. По време на възстановителния интервал Шарлен е посетена няколко пъти от децата си - близнаците Жак и Габриела, които към този момент са на 7 години, и от Албер Втори.



През ноември, в навечерието на националния празник на княжеството, принцесата се завърна в кралския замък в Монако, като новината бе обявена с публикуването на фамилни фотоси. Това разсъни очаквания, че Шарлен ще се върне към нормалните си отговорности и ще възобнови присъединяване в обществени прояви. Дни по-късно обаче беше оповестено, че тя анулира публичните си задължения поради здравословните си проблеми и още веднъж напусна Монако - за терапия от " дълбока обща отмалялост ". Твърди се, че принцесата е настанена в лечебно заведение в Швейцария, въпреки публично да не се разкрива местонахождението й.

Кралският двор от време на време осведоми обществеността за положението на Шарлен, всекидневно преди значими за княжеството събития, на които по традиция участва фамилията на владетеля.



Последната информация за положението на брачната половинка на принц Албер Втори беше публично публикувана в края на януари - преди началото на обичайния фестивал, отдаден на настойничката на Монако и на ръководещата династия Света Девота. Обичайно кралската фамилия интензивно взе участие в празненствата. Но часове преди началото им стана ясно, че принцеса Шарлен има потребност от още няколко седмици за възобновяване. От кралския замък подчертаха също, че тя е претърпяла и дентално лекуване.

Освен от близнаците Жак и Габриела, Албер Втори беше съпроводен на тържествата и от сестра си Каролина. Френските медии обаче видяха, че на празника участва и някогашната държанка на принца - Никол Кост, от която той има наследник на 18 години.



Албер Втори призна бащинството, само че Александър не може да бъде правоприемник на престола, защото е извънбрачно роден. Появяването на Кост на фестивала стана причина за нови спекулации. Медиите акцентират, че не е ясно дали някогашната стюардеса от Того и различен път е била на празника, само че не е афиширала наличието си, както го направи тази година в отсъствието на Шарлен.



Въпросителните към фамилията на Албер се усилват, задълбочава се и мистерията към положението на монакската принцеса, която в уединение означи 44-ия си рожден ден на 25 януари. Тя не участва на празника през декември и на близнаците си, които станаха на 7 години. Те не крият, че страдат за Шарлен и преди време се появиха на балкона на кралския замък с рисунки, на които бяха изписали " Липсваш ни, мамо " и " Обичаме те, мамо ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР