Принцесата на Дубай Хая Бинт ал-Хюсеин е напуснала съпруга си

...
Принцесата на Дубай Хая Бинт ал-Хюсеин е напуснала съпруга си
Коментари Харесай

Дубайската принцеса напусна мъжа си и избяга от страната

Принцесата на Дубай Хая Бинт ал-Хюсеин е напуснала брачна половинка си и престолонаследник принц Мохамед Бин Рашид ал-Мактум и е избягала от страната, написа " Мидъл ийст екран ".

Тя е взела със себе си и двете им деца - Зайед на 7 година и Ал Джалила на 11 година По предварителна информация на изданието, тя е изхвърчала за Германия благодарение на немски посланик. Страната сега отхвърля да екстрадира дамата и децата макар желанието на принца.

Според друга информация, тя към този момент е съумяла да замине за Лондон, вземайки със себе си 31 милиона английски лири, с цел да стартира нов живот.

Това се случва година, откакто принцеса Латифа, която е щерка на Ал-Мактум, също избяга от Дубай. Тя изчезна към крайбрежията на Гоа, Индия, дружно с американския жител Жан-Пиер Херв Жубер, който се оказа някогашен френски шпионин и публицист. По-късно се разбра, че тя се крие на яхта с него и още един британец.

Във видео тя изясни, че е била " затворена, измъчвана, бита и цензурирана " от кралското семейство. Въпреки това принцеса Латифа беше хваната и върната в Обединените арабски емирства. С връщането си обаче тя изцяло изчезна от публичното полезрение, като единственото удостоверение, че е жива, беше нейна фотография, направена 8 месеца след залавянето ѝ. На фотографията тя беше дружно с Мери Робинсън, някогашен президент на Ирландия и комисар на Организация на обединените нации по правата на индивида.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР