Принцеса Мари от Дания казва, че тя и принц Йоаким

...
Принцеса Мари от Дания казва, че тя и принц Йоаким
Коментари Харесай

Датската принцеса Мари разкрива, че тя и принц Йоаким „не са били доволни“ от начина, по който децата им са били лишени от княжески титли и казва: „Това е тяхната самоличност“

Принцеса Мари от Дания споделя, че тя и принц Йоаким „ не са били удовлетворени “ от метода, по който децата им са били лишени от княжески трофеи. На фотографията: принц Йоахим, брачната половинка му принцеса Мари и децата му граф Николай, граф Феликс, графиня Атина и граф Хенрик през 2023 година

Но наподобява, че няма неприятна кръв в фамилията, защото усмихнатият Йоахим, на 54, беше сниман да прегръща брат си, новокоронования крал Фредерик X - след абдикацията на майка им през януари.

„ Продължихме напред “, добави принцът.

Докато прахът наподобява към този момент се е уталожен, откакто фамилията беше лишено от купите през септември 2022 година, Йоахим съобщи, че решението на майка му в началото е „ навредило “ на децата му.

Месеци по-късно шестият по ред на трона призна, че " връзката е липсвала " в кралското семейство в навечерието на шокиращото известие.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР