Принц Уилям ще пътува до Сингапур следващия месец, за да

...
Принц Уилям ще пътува до Сингапур следващия месец, за да
Коментари Харесай

Принц Уилям ще пътува до Сингапур за обявяването на наградата Earthshot за проекти в областта на климата

Принц Уилям ще пътува до Сингапур идващия месец, с цел да уточни спечелилите в своята премия Earthshot, световно съревнование за намерете решения на провокациите на изменението на климата

От DANICA KIRKA Associated Press 23 октомври 2023 година, 19:07 ч. Околна среда.

Сингапур бе определен за хазаин на последната годишна гала по награждаването поради ролята му на „ център за нововъведения “ в Югоизточна Азия, се споделя в изказване на офиса на Уилям в двореца Кенсингтън. По време на четиридневното си пътешестване до Сингапур принцът ще се срещне с локални групи, с цел да научи по какъв начин те работят за отбрана и възобновяване на планетата.

Уилям също ще участва световната среща на върха „ Обединени за дивата природа “, включваща представители на правоприлагащи организации, природозащитни групи и корпорации, които работят за битка с търговията с противозаконни артикули от дивата природа, която се прави оценка на 20 милиарда $ годишно.

Наградата Earthshot е кръстена на речта на починалия президент Джон Ф. Кенеди от 1962 година за „ лунна фотография “, която провокира американците да стигнат до Луната до края на това десетилетие. Речта въодушеви Уилям и неговите сътрудници да си слагат сходна цел за намиране на решения за изменението на климата и други екологични проблеми до 2030 година

Earthshot предлага 1 милион паунда (1,2 милиона долара). ) в парични награди за спечелилите във всяка от петте категории: отбрана на природата, чист въздух, възкръсване на океана, унищожаване на отпадъците и изменение на климата. Победителите и всички 15 финалисти получават помощ за разширение на своите начинания, с цел да отговорят на световното търсене.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР