Принц Уилям има интересен белег в лявата част на челото

...
Принц Уилям има интересен белег в лявата част на челото
Коментари Харесай

Принц Уилям и неговият мистериозен белег на челото

Принц Уилям има забавен белег в лявата част на челото си, който той самичък назовава „ белега на Хари Потър “, още преди повече от 10 години.

В изявление от 2009 година той споделя: „ Кръстил съм го по този начин, тъй като от време на време "свети " и хора го виждат, само че различен път въобще не се вижда. “

Произходът на този белег отляво обаче е не е магичен – Уилям го получава след удар с голф стик по време на игра, когато е на 13-годишна възраст.

 h Getty

В същото изявление той изяснява: „ Намирахме се на полето и в идващия миг неизвестно от кое място се появи желязото, което ме удари в лицето. “

Тогава Уилям е откаран в близката болница, където се постанова да му създадат 24 шева с цел да зашият раната. Процедурата трае 7 минути. Майка му принцеса Даяна е неразделно с него в довечера, до момента в който татко му е подложен на критика, че ги е оставил сами и е отишъл на формален банкет в лондонската опера.

 h Getty

Любопитен е обстоятелството, че и брачната половинка му Кейт Мидълтън, също има сходен белег от лявата страна на главата,който обаче е прикрит от косата и.

Но до момента в който Кейт Мидълтън в никакъв случай не е говорила обществено за белега си, Уилям освен споделя за него, само че и употребява всеки подобаващ миг, с цел да го покаже – да вземем за пример при срещите си с деца по време на разнообразни проведени събития.

 h Getty

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР