Принц Уилям и Кейт Мидълтън не се спират, когато става

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън не се спират, когато става
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън смениха кралските си титли

Принц Уилям и Кейт Мидълтън не се стопират, когато става дума за служебните им кралски задължения. В момента двойката е на посещаване в Шотландия, Глазгоу, а задачата е да подкрепят развиването на ранното детско психологично здраве.

Любопитното в тази ситуация обаче е, че двойката, която е известна от сватбения си ден насам като херцогът и херцогинята на Кеймбридж, в Шотландия се подвизава с друга купа.

Когато Уилям подписва брак с Кейт Мидълтън през 2011 година, кралица Елизабет го удостоява с три разнообразни трофеи: херцог на Кеймбридж, граф на Стратхърн и барон Карикфергус. Като негова брачна половинка, тези трофеи, несъмнено, се отнасят и за Кейт.

И като притежатели на шотландски трофеи, когато Кейт и Уилям посещават Шотландия, те автоматизирано се преименуват на графът и графинята на Стратхърн.
 Снимка 573661
 

По време на визитата си Уилям и Кейт се срещнаха с група група дребни деца, участващи в новаторска стратегия Roots of Empathy, чиято цел е да подкрепи благополучието им да насърчи в тях възприятието за емпатия. Инициативата е част от кралската фондацията на Кейт Centre for Early Childhood.
 Снимка 573660
 

В рамките на програмата, дребни бебета се водят от време на време в началните учебни заведения и по този метод се дава опция на учениците да следят от близко тяхното развиване и страсти.

Във вторник, ден преди идването си в Шотландия, кралската двойка посети Манчестър. Целта бе откриването на мемориал на жертвите на атентата в Манчестър Арена през 2017 година, написа People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР