Принц Уилям е заподозрян в изневяра. Изданието In Touch публикува

...
Принц Уилям е заподозрян в изневяра. Изданието In Touch публикува
Коментари Харесай

Удар! Обвиниха принц Уилям в афера с приятелка на Кейт

Принц Уилям е обвинен в невярност. Изданието In Touch разгласява материал, в който твърди, че внукът на Елизабет II има държанка. Тя е Роуз Ханбъри, която пък била близка другарка на жена му - херцогиня Кейт.

Според публицисти от In Touch романът на Уилям и Роуз почнал, когато Кейт била бременна с третото дете. Херцогът постоянно се отбивал на посетители при живеещата недалече Ханбъри и срещите им напълно не били единствено другарски.

Твърди се още, че херцогинята на Кеймбридж заподозряла мъжа си в невярност и го помолила да приключи срещите си, зачерквайки Роуз и брачният партньор й Дейвид от фамилния кръг.

Изданието цитира източник, който признава, че без значение от изневярата, не ставало въпрос за бракоразвод.

И въпреки всичко този скандал потресъл членовете на кралското семейство и нанесъл удар върху брака на Кейт и Уилям. Същата информация се появила и в английски издания.

Междувременно юристите на принц Уилям към този момент дадоха отговор на изявленията. Те настояват, че херцогът изрично отхвърля изневярата и има желание да осъди медиите, разгласили тази вест.

Това не е първият случай, в който член на кралското семейство ще се съди с пресата. През 2012 година се развихри скандал поради разголени фотографии на Кейт. След това таблоидът Closer бе санкциониран със 103 хиляди евро. В различен случай принц Хари искаше опрощение за обява, че сякаш имал разказ с Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт, написа Блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР