Принц Уилям е преживял повече от справедливия си дял от

...
Принц Уилям е преживял повече от справедливия си дял от
Коментари Харесай

„Най-големият страх“ на принцеса Даяна може да се реализира с Хари и Уилям, твърди експерт

Принц Уилям е претърпял повече от справедливия си дял от персонални провокации, само че гледайки по какъв начин татко му крал Чарлз и брачната половинка му Кейт минават през рак взаимното лекуване евентуално ще бъде едно от най-трудните досега.

Наред със здравословните проблеми, пред които е изправено кралското семейство сега, принцът на Уелс е изправен и пред различен проблем, който назрява от известно време: обтегнатите връзки с по-малкия си брат принц Хари. Двамата мъже, които в миналото са имали близки връзки, към момента са свързани с доста връзки като братя и сестри, само че специалист твърди, че неспокойната динамичност сред братята може да докара до сбъдването на „ най-големия боязън “ на принцеса Даяна.

Експертът - кралският създател и публицист Анна Пастернак - съобщи, че Даяна постоянно е била извънредно обезпокоена, че самата корона ще се окаже факторът, който основава отдалеченост сред двамата й сина, като отговорностите да стане крал в последна сметка " раздерат синовете й ".

Съобщава се, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР