Принц Уилям доказа, че е повече от щастлив да се

...
Принц Уилям доказа, че е повече от щастлив да се
Коментари Харесай

Принц Уилям се смее неловко, докато звездата от Тед Ласо прави шеги на кралското семейство на сцената на Baftas

Принц Уилям потвърди, че е повече от благополучен да се смее на смешка за негова сметка, до момента в който неудобно се кикотеше през филмовите награди EE BAFTA 2024.

41-годишният принц на Уелс участва на блестящата гала по награждаването в Кралската фестивална зала в Лондон в неделя вечерта - участва в качеството си на президент на BAFTA, роля, която заема от 2010. Нощта беше сполучлива за основателите на блокбъстър кино лентата Опенхаймер, който обезпечи седем награди, откакто беше номиниран за 13 от тях.

Церемонията беше управлявана от 52-годишната звезда от Доктор Кой Дейвид Тенант - който водеше публиката през нощта на номинации и победи. И до момента в който личната му поредност от смешки провокира смях, някои от другите звезди се качиха на сцената, с цел да разгласят категориите и да разгласят, че спечелилите също са спечелили.

Комикът и артист Ник Мохамед беше една от звездите, които се качиха на сцената по време на шоуто за премиите. И той се пошегува за сметка на принца на Уелс....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР