Принц Хари се присъедини към стартъп компанията със седалище в

...
Принц Хари се присъедини към стартъп компанията със седалище в
Коментари Харесай

Принц Хари с нова работа в сферата на психичното здраве

Принц Хари се причисли към стартъп компанията със седалище в Силициевата котловина BetterUp, съобщи СиЕнЕн, а новината беше доказана от представител на принца.
BetterUp се занимава с наставнически програми и психологично здраве в 49 страни, а съгласно уеб страницата на компанията Хари към този момент е част от ръководния екип.

Принцът влиза в новата си роля седмици откакто той и брачната половинка му Мегън Маркъл дадоха изявление на Опра Уинфри, в което в детайли описаха за това какво ги е предиздвикало да вземат решението да изоставен Обединеното кралство. Двойката, която живее в Калифорния, също обърна внимание и на напрежението, което кралският живот е оказал върху.

В BetterUp се чака Хари да взе участие в решенията за продуктова тактика и благотворителни събития, и да се застъпва обществено по тематики, свързани с психологичното здраве, оповестява The Wall Street Journal. Вестникът съобщи, че от BetterUp отхвърлят да разясняват какъв брой ще бъде заплатата на Хари.

В принцът описа какво го е предиздвикало да се причисли към BetterUp. " Това, което притегли вниманието ми, беше, че задачата на компанията да отключи капацитета на хората изисква нововъведения, динамичност и честност ".
Хари сподели още, че персонално се е възползвал от менторските стратегии, предоставени от BetterUp.

След като напуснаха Англия, Мегън и Хари записаха фирмите Archewell Audio и Archewell Productions. С първата компания те подписаха контракт със Spotify за подкаст наличие в границите на няколко години. Твърди се, че сумата, която ще получат е 30 млн. паунда. С Archewell Productions подписаха договорка с Netflix за документални филми, сериали, художествени, детски и шоу стратегии на стойност към 100 милиона $, напомня в. ``Дневник``.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР