Принц Хари може да се е чувствал като резерва“ или

...
Принц Хари може да се е чувствал като резерва“ или
Коментари Харесай

Принц Хари е спечелил над 100 милиона паунда от книгата и последните си изяви

Принц Хари може да се е чувствал като „ запаса “ или „ непотребен “ в фамилията си, само че скандалните му разкрития за монархията и личното му семейство към този момент са му донесли 109 милиона паунда от покупко-продажби с медийни колоси като Spotify и Netflix.

Херцогът на Съсекс и брачната половинка му Меган Маркъл претърпяха финансов удар, откакто напуснаха кралското семейство, само че чистата им стойност се възвърне благодарение на няколко медийни мегасделки, посредством които описаха дълго защитавани секрети от персоналния си живот и динамичността на кралското семейство.

Смята се, че дамата са подписали контракт за четири книги с издателство Penguin Random House за 16 милиона паунда, оповестява „ Daily Mail ”. Първата от тях, „ Spare ” към този момент излезе и е рекордьор по продажби, изключително в Обединеното Кралство.

Меган и Хари обаче взимат пари и от друга договорка. Те са получили 18 милиона паунда от Spotify, като не е ясно по какъв план се работи. Най-вероятно това ще бъде още веднъж подкаст. През 2022 година Меган започва свое личен подкаст, Archetypes, в който с гостите си разисква стандарти, „ които се пробват да възпират дамите “. Досега единственият взаимен подкаст на Хари и Меган беше през декември 2020 година, включващ звездни другари Елтън Джон и Джеймс Кордън.

Най-големият „ донор “ на пари за двойката си остава Netflix. Сделката за сериала им, който излезе предишния декември, възлиза на 88 милиона паунда. Първият от шестте епизода беше гледан от 2,4 милиона души единствено в Обединеното кралство.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР