Принц Хари и съпругата му Меган са били въвлечени в

...
Принц Хари и съпругата му Меган са били въвлечени в
Коментари Харесай

Хари и Меган едвам не катастрофираха след гонка с папараци

Принц Хари и брачната половинка му Меган са били въвлечени в рискова гонка на пътя в Съединени американски щати. Новината заяви техен представител, представен от Би Би Си.
Прочетете още
По информация на Ройтерс херцозите на Съсекс са били преследвани от нападателни папараци в Ню Йорк. Това станало, откакто си тръгнали от церемонията на организацията за поддръжка на правата на дамите „ Фондация Мис “, на която Меган получи наградата „ Жена с визия “.

На фотоси, появили се в обществените медии, се виждат Хари, Меган и майката на херцогинята Дория Рагланд, които си потеглят с такси от събитието.

" Колата била преследвана от нападателните папараци в продължение на два часа. В резултат от рисковите маневри са породени голям брой леки произшествия, има няколко ранени пешеходци и двама потърпевши служители на реда ", показва в изказване представителят на херцозите.

Именно след сходен случай почина майката на Хари - принцеса Даяна в Париж. Тогава колата на Даяна беше преследвана от папараци и колата, в която беше принцесата катастрофира в тунел. Тогава починаха и още двама - нейният ухажор Доди ал Файед и водача Анри Пол. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР