Принц Хари и съпругата му Меган не бяха поканени от

...
Принц Хари и съпругата му Меган не бяха поканени от
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец не покани принц Хари и Меган на събития в памет на Елизабет II

Принц Хари и брачната половинка му Меган не бяха поканени от Бъкингамския замък на събитията във връзка годишнината от гибелта на кралицата на Англия Елизабет II. Това оповестява вестник The Sun, базирайки се на свои източници.

Според тях, предложения до двойката не са изпратени, макар обстоятелството, че херцогът и херцогинята на Съсекс, които живеят непрекъснато в Съединените щати, се чака да бъдат в Германия при започване на септември, където ще участват на " Игрите на непобедените " - спортно съревнование с присъединяване на някогашни и сегашни военнослужещи, които са получили увреждания.

В същото време измежду представителите на кралското семейство във възпоменателните събития ще взе участие братът на крал Чарлз III, херцогът на Йорк Андрю, който също преди този момент престана да извършва церемониални отговорности. Според изданието монархът, дружно със брачната половинка си Камила, възнамеряват да отпразнуват годишнината от гибелта на Елизабет II на 8 септември, заобиколени от фамилията си в замъка Балморал в Шотландия, където кралицата умря през 2022 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР