Принц Хари и Меган Маркъл са семейство вече малко повече

...
Принц Хари и Меган Маркъл са семейство вече малко повече
Коментари Харесай

Принц Филип срещу брака на Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл са семейство към този момент малко повече от година , само че бракът им продължава да провокира разнопосочни мнения. Покрай годежа и тържествената венчавка дълго се питахме дали всички в кралския двор са съгласни с избора на по-малкия наследник на Чарлз и Даяна.

Но сега, в който влюбените си споделиха " Да " в църквата Сенйт Джордж в Уиндзор, като че ли мнението на съперниците на този съюз закупи много по-малка тежест. Сега обаче нескрито излиза една любопитна детайлност от преди сватбата на Хари и Меган.

Ако сме си мислили, че кралицата или пък принц Уилям имат нещо срещу този сватбен съюз, то за брачна половинка на Елизабет Втора принц Филип изобщо не сме предполагали. Но ето какво е декларирал той на внука си.
 Снимка 429550

Когато е вижда, че нещата сред принца и актрисата стават все по-сериозни, Филип дава забавен съвет на Хари - " Човек излиза с актриси, само че не се дами за тях. " Какви тъкмо са били доводите на брачна половинка на кралицата за това изказване, можем единствено да допускаме...

Не е загадка обаче, че сред Хари и Филип има доста мощна връзка, а брачният партньор на Меган кардинално се вслушва в думите на своя 98-годишен дядо. Но очевидно този път любовта е победила над здравия разсъдък и херцогът на Единбург е останал без потребен ход, написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл, бебе Арчи и една фотография за Деня на бащата
Хари и Меган демонстрираха бебе Арчи на Деня на бащата

Мил кадър за празника

Въпреки че очевидно не е бил изцяло склонен с избора на внука си, принц Филип участва на сватбата на Хари и Меган , въпреки че тогава се възстановяваше след интервенция. И това е следващият знак, че английското кралско семейство е все по-демократично, а не архаично.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР