Принц Хари и Меган Маркъл са известни с тежки отношения

...
Принц Хари и Меган Маркъл са известни с тежки отношения
Коментари Харесай

Възхитителният отговор на Меган Маркъл с четири думи след мил жест от страна на крал Чарлз

Принц Хари и Меган Маркъл са известни с тежки връзки с доста от своите кралски родственици - само че не постоянно е било по този начин.

Преди сензационно да напусне като работещи кралски особи и да се реалокира в Калифорния, се споделя, че Хари е имал изключително тясна връзка с татко си, крал Чарлз, като монархът също обича Меган. Хари и Меган подписаха брак на голяма женитба в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзор през май 2018 година и подготовката за тяхната приказна гала изглеждаше ненапълно трагична. Привидно имаше конфликти за тиарите, оповестява се за спор с принцесата на Уелс за роклите на шаферките и други логистични проблеми, които без подозрение оставиха бъдещите младоженка и жених с главоболие.

Но когато денят настъпи, всички членове на кралското семейство се стекоха в параклиса " Сейнт Джордж ", с цел да видят по какъв начин двойката си разменя обети, до момента в който Меган удиви в зашеметяващата си сватбена рокля на Givenchy. Но макар прелестния ден, един огромен родственик липсваше на церемонията, бащата на Ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР