Принц Хари и Меган Маркъл не са станали част от

...
Принц Хари и Меган Маркъл не са станали част от
Коментари Харесай

Драма! Защо Хари и Меган се крият от съседите

Принц Хари и Меган Маркъл " не са станали част от общността " в техния квартал в Съединени американски щати, както твърдяха, написа " Daily Mirror ".

Херцогът и херцогинята на Съсекс рядко могат да бъдат видяни на обществени места в Монтесито, където е луксозното им имение за 11 милиона паунда. Там те живеят измежду някои от най-големите имена на Холивуд.

Описван като " Котсуолдс на Калифорния ", уединеният град в окръг Санта Барбара може да се похвали с девствени плажове и затворени комплекси - с поданици, известни или не, които са известни с това, че имат нулева приемливост към папараците.

37-годишният Хари, който беше в Холандия със брачната половинка си за събитието " Invictus Games ", сподели за " Today Show " на NBC предходната седмица, че са били " посрещнати с отворени прегръдки " в Монтесито, добавяйки, че това е " толкоз страхотна общественост ".

Колумнистът Ричард Минердс, който написа за " Montecito Journal ", споделя, че кралските особи " не са се появявали ", откогато скрито се нанесоха там през юли 2020-а, предава " Дир ".

Той твърди пред " Times ": " Хари и Меган не са станали част от общността и мисля, че на доста хора им стана неприятно, че настояват, че са. Мястото в действителност е прелестно, с цел да се разхождат и любуват в близост ", разправя той.

Хари още не е посетил и известният бар, с очебийно английско въздействие, който се намира на " Old Kings Road ". Въпреки че се чака през май да има обществена изява - ще взе участие в локалния шампионат по поло.

Носи се слух, че Хари и Меган пробвали да си купят бургери в града, само че поради усложнения в логистиката на сигурността им, ги отказали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР