Принц Хари и Меган Маркъл нарушиха мълчанието си относно фурора

...
Принц Хари и Меган Маркъл нарушиха мълчанието си относно фурора
Коментари Харесай

Хари и Меган проговориха за скандала със снимката на принцеса Кейт и децата

Принц Хари и Меган Маркъл нарушиха мълчанието си по отношение на фурора към редактираната снимка на принцесата на Уелс Кейт и децата ѝ, с цел да отрекат, че имат нещо общо с коментари за това по какъв начин херцогинята на Съсекс би се справила с сходна обстановка.

На фона на възходящите спекулации към изображението на Кейт и нейните деца за Деня на майката, което беше оповестено от двореца Кенсингтън в неделя, представител на фондацията Archewell на херцога и херцогинята на Съсекс отрече, че някой формален представител на двойката е направил мнения за разногласието към Page Six.

Говорейки пред Newsweek, представителят адресира цитати, оповестени от изданието за източник, „ непосредствен до принц Уилям, Хари и брачната половинка му “ и обясни, че това не са Хари и Меган.



Въпросният източник съобщи пред Page Six, че грешката при редактирането на изображението „ не е неточност, която Меган в миналото би направила “, отбелязвайки, че „ тя има натъртено око и необичайно внимание към детайлите “.

Въпреки това формалният представител на Archewell в този момент настоя пред Newsweek, че информацията „ не идва от нас “, заявявайки: „ По отношение на Page Six, това не идва от нас “.

Изявлението бележи първия път, когато 39-годишният Хари и брачната половинка му публично адресират разногласието към фотографията.
                             

В допълнение към изказванията, че Меган „ в никакъв случай не би направила [същата] неточност “, Page Six също разгласява цитати от вътрешния човек, който декларира, че семейство Съсекс „ щяха да бъдат унищожени “, в случай че бяха пуснали сходно редактирано изображение.

„ Ако Хари и Меган в миналото се бяха сблъскали със същия проблем, те щяха да бъдат унищожени “ , цитира източникът. „ Едни и същи правила не важат и за двете двойки. "

Изданието обаче не показва, че цитатите са пристигнали от Archewell и Newsweek означи, че мненията може да са направени от прочут на семейство Съсекс, който не е публично обвързван с фондацията.
 Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън  Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън  Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън  Ето кои 4 актриси са играли Кейт Мидълтън
Отговорът на Меган и Хари на тези изказвания пристигна след детонация от тайни теории, откакто шест от най-хубавите международни организации за фотоси, в това число Press Association, сензационно свалиха снимката заради опасения, че „ източникът е манипулирал изображението “.

Принцеса Кейт се извини в понеделник, изтъквайки, че както много други фенове фотографи, и тя си разрешава да опитва с редактирането на фотоси. В изказване в обществена мрежа принцесата се извини за объркването, което е предизвикала фотографията на фамилията ѝ. 

Adobe Stock Price Soars Amid Kate Middleton's Photoshop Fail
— Roadches webmasterhonda (@Roadches)
Снимката на Кейт с трите ѝ деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, беше първата публична фотография на принцесата, откогато тя претърпя " планувана коремна интервенция " на 16 януари.

Въпреки апелите оригиналът да бъде оповестен, дворецът Кенсингтън съобщи, че няма да преиздаде нередактираната фотография на Кейт и нейните деца.

В резултат на обществените спекулации към изображението, кралски чиновници настояват, че принцесата на Уелс е нетърпелива да продължи напред след спора и се бори да се оправи с следствията от него.
 Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР