Принц Хари и Меган Маркъл направиха кратко изявление в подкрепа

...
Принц Хари и Меган Маркъл направиха кратко изявление в подкрепа
Коментари Харесай

Хари и Меган пожелаха здраве на Кейт след диагнозата рак. Кралят похвали смелостта ѝ

Принц Хари и Меган Маркъл направиха малко изказване в поддръжка на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, откакто тя разкри, че е диагностицирана с онкологично заболяване.

Те обявиха, че се надяват Кейт да успее да се лекува " уединено и в мир ".

" Пожелаваме здраве и цялостно възобновяване на Кейт и фамилията ", се споделя в изказването.

То идва единствено няколко часа, откакто принцесата на Уелс разгласява персонално послание, в което разкри диагнозата си рак. Самата тя показа, че новината е била " голям потрес " за нея и последните няколко месеца са били " необикновено сложни ".

Съобщението ѝ провокира вълна от реакции по света, в това число тази на английския монарх. Говорител на Бъкингамския замък съобщи, че крал Чарлз " се гордее с Кейт за смелостта ѝ да приказва по този начин ". В изказването се споделя, че след взаимния им престой в болничното заведение кралят е " поддържал непосредствен контакт с обичаната си снаха през последните седмици ".

Наскоро стана ясно, че Чарлз също е диагностициран с рак, а принц Хари отлетя за Лондон при започване на февруари, с цел да види татко си ден след началото на лекуването му.

Британският министър председател Риши Сунак също насочи благи послания към принцесата: " В този сложен миг мислите ми са с принцесата на Уелс, принца на Уелс, кралското семейство и по-специално с трите ѝ деца ". Сунак насочи и рецензии към метода, по който избрани медии по света и в обществените мрежи са се отнасяли с Кейт през времето, в което тя отсъстваше от обществения живот.

Топли думи на поддръжка и състрадание към принцесата насочиха и редица основни международни фигури, измежду които френският президент Еманюел Макрон, канадският министър председател Джъстин Трюдо, Белият дом и първата дама на Съединени американски щати,
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР