Принц Хари и Меган Маркъл изгряха на събитие в Маями,

...
Принц Хари и Меган Маркъл изгряха на събитие в Маями,
Коментари Харесай

Хари и Меган напуснаха Канада заради 1 милион

Принц Хари и Меган Маркъл изгряха на събитие в Маями, предадоха от „ The New York Post “. Първата световна поява на херцозите на Съсекс след Мегзит е била на срещата на върха „ Alternative Investment “ на банка „ Джей Пи Морган “. Съпрузите са били посрещнати на американска земя от близката другарка на Меган – шампионката по тенис Серена Уилямс, която ги приютила в парцела си за 12 милиона $ в Палм бийч. Срещата се провела в 5-звездния „ 1 Hotel “, където кралската двойка била в компанията на елита – някогашния министър ръководител Тони Блеър, Дженифър Лопес и Алекс Родригес, баскетболната легенда Меджик Джонсън, притежателя на баскетболния тим „ Ню Инглънд Пейтриътс “ Робърт Крафт и други.

Хари и Меган били поканени на сцената. Маркъл излязла да показа брачна половинка си, който по-късно бил интервюиран от водещата Гейл Кинг. Принцът разкрил за битката си да преодолее гибелта на майка си Даяна и за визитите си при терапевт. Той признал, че се задушавал като старши член на монархията, само че нямало напрежение сред него и баба му, кралица Елизабет II. Хари изрично декларирал, че макар компликациите, с Меган не съжалявали за решението си да изоставен Двора.

Херцозите били на маса с определени посетители, заобиколени от охранителите на съпрузите. Твърди се, че кралската двойка е изискала присъстващите да подпишат конфиденциални контракти, забраняващи да споделят с медиите детайлности от събитието.

Според специалистите Хари и Меган са прибрали 1 милион $ за появяването си.

След събитието съпрузите траяли купона в компанията на Джей Ло и Родригес. Твърди се, че двете двойки отишли дружно на ресторант и незабавно станали първи другари. Според анонимни източници Лопес даже поканила херцозите на посетители в Маями. Не излиза наяве дали те са приели предлагането на певицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР