Принц Хари и Меган Маркъл били съсипани от „Мегзит“. Това

...
Принц Хари и Меган Маркъл били съсипани от „Мегзит“. Това
Коментари Харесай

Лъсна истината за „Мегзит“: Хари с разбито сърце, Меган пролива сълзи

Принц Хари и Меган Маркъл били унищожени от „ Мегзит “. Това твърди кралският специалист Омит Скоуби, представен от „ Дейли Мейл “.

Херцогът и херцогинята на Съсекс чувствали, че излизането им от английското кралско семейство „ не било нужно “, само че се почувствали принудени да го създадат. Особено откакто им се налагало да се пазят по време на бременността на Меган.

Според анализатора, 35-годишният Хари бил унищожен от обстоятелството, че трябвало да се откаже от военните си почести, откакто служил 10 години в английската войска. 38-годишната Меган пък плакала със силзи на прощалното празненство, което двойката провела за личния състав си.

В уеб страницата си Скоуби, който придружавал двойката в последната ѝ оиколка из страна, споделя: „ Да се каже, че те бяха разрушени, е меко казано. Това е решение, което двойката към момента смята за излишно, само че също по този начин не е и изненада, поради неналичието на поддръжка и безмилостните офанзиви на част от английската преса с неистини и злобни мнения “.

„ Въпреки че в последно време таблоидите вършат по този начин, че излизането на семейство Съсекс от кралското семейство е, тъй като те „ желаят всичко за себе си “, истината е, че двойката нямаше различен избор, с изключение на да направи лична смяна, откакто им се наложи да се пазят против невъзможни условия, даже и по време на бременността.

Те знаеха, че нещо би трябвало да се промени, само че също по този начин не желаеха да стопират да поддържат кралицата. Човек се чуди дали нещата щяха да са разнообразни, в случай че някой член на фамилията се беше изправил да ги отбрани в най-трудния им интервал “, споделя той.

Службата в Деня на английската общественост беше последното кралско обвързване на Хари и Меган , преди те да се отдръпват да живеят в Северна Америка. Веднага след церемонията Меган се прибрала в Канада, тъй като желала да е със сина си Арчи.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР