Принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл ще се

...
Принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл ще се
Коментари Харесай

Обявиха датата на сватбата на принц Хари и Меган

Принц Хари и американската му избраница Меган Маркъл ще се оженят на 19 май идната година, оповести дворецът Кенсингтън, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Внукът на кралица Елизабет Втора, който е пети подред в наследяването на престола, и Маркъл - звездата от телевизионния сериал " Костюмари ", оповестиха годежа си предишния месец.

Сватбата им ще се състои в двореца Уиндзор.

Негово кралско височество принц Хари и Меган Маркъл ще се оженят на 19 май 2018 година, се споделя в официално съобщение на двореца Кенсингтън.

Двойката избра да се ожени в Уиндзорския палат в западен Лондон, тъй като е " особено място за тях ". 91-годишната баба на Хари - Елизабет Втора, ще участва на церемонията.

36-годишната Маркъл, която е учила в католическо учебно заведение, само че се разпознава като протестантка, ще бъде кръстена и ще получи първо причестяване от Църквата на Англия преди сватбата.

Маркъл има намерение да стане английски жител, само че ще резервира американското си поданство, до момента в който не получи английско.

Готическият параклис " Сейнт Джордж " се намира в Уиндзорския палат - фамилния дом на английските крале и кралици от близо 1000 години.

В параклиса са гробовете на 10-има монарси, в това число на Хенри Осми и третата му брачна половинка Джейн Сиймур, и на Чарлз Първи.

тагове принц хари меган маркъл женитба дата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР