Принц Хари е получил благословия от баба си кралицата Елизабет

...
Принц Хари е получил благословия от баба си кралицата Елизабет
Коментари Харесай

Кралицата натисна принц Хари да се сгоди за Мегън

Принц Хари е получил благословия от баба си кралицата Елизабет Втора да се сгоди за обичаната си, само че единствено в случай че извърши едно бутално сурово изискване. И то е да разгласи годежа си с нея.

Приближени до английското кралско семейство източници настояват, че има възможност принцът да разгласи годежа си актрисата от Мегън Маркъл още идващия месец. Това заяви американското издание " USA Weekly ", представено от БГНЕС.

Близките на Мегън чакат тази вест, откакто тя завърши фотосите на седмия и финален сезон на сериала " Костюмари " в Съединени американски щати в края на октомври. Очаква се двойката да се реалокира в двореца Кенсингтън в Лондон.

Хари и актрисата се срещат предишното лято на празненство у общи другари. Оттогава влюбените са дружно, макар дистанциите, защото тя живее в Канада.

В началото на септември Мегън описа за връзките си с принца. " Ние сме двама души, които са в действителност щастливи и влюбени ", споделя тя в дълго изявление за списание " Vanity Fair ".

Около седмица след публикуването на изявлението, стана ясно, че Хари публично е показал обичаната си на баба си - кралица Елизабет Втора. /Марица.бг
тагове кралицата хари мегън
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР