Принц Хари е изправен пред доста неудобни моменти, които му

...
Принц Хари е изправен пред доста неудобни моменти, които му
Коментари Харесай

Принц Хари ще трябва да се поклони на кралица Камила, която нарече ‘’злодейка’’!

Принц Хари е изправен пред много неуместни моменти, които му предстоят по време на коронацията на татко му крал Чарлз, която ще се състои тази събота.

След като атакува по всевъзможни способи огромна част от членовете на своето семейство, принцът ще се върне самичък в родината си, а съгласно огромна част от източниците, той ще бъде в тотална изолираност от всички тях.

Безспорно един от най-неудобните за него мигове ще бъде този, в който ще би трябвало да се поклони пред доведената си майка Камила.



38-годишният херцог на Съсекс не крие неприязънта си към мащехата си и я атакува в поредност от язвителни мнения в записките си Spare.

Хари сензационно упрекна кралица Камила, че е злодейка, която зарежда медиите с разнообразни истории. Той даже я разказва като " злата мащеха ", която е " рискова " заради връзките, които съгласно него имала с медиите.

Сега обаче, откакто Камила бъде коронясана като кралица, по протокол Хари ще би трябвало да й се поклони в символ на почитание към нея.



Херцогът на Съсекс ще участва на церемонията, преди да се върне назад в Калифорния, с цел да отпразнува със фамилията си рождения ден на сина си Арчи. Това значи, че той ще пропусне формалния обяд, както и специфичния концерт, проведен за коронацията.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР