Принц Хари е имал много нестабилни отношения с баща си

...
Принц Хари е имал много нестабилни отношения с баща си
Коментари Харесай

Вижте какво отговори Крал Чарлз, попитан за връщането на отчуждения принц Хари

Принц Хари е имал доста нестабилни връзки с татко си крал Чарлз - само че когато монархът беше запитан дали да върне отчуждения си наследник назад в кралското лоно, той даде непредвиден отговор, написа Mirror.

Изминаха съвсем четири години, откогато принц Хари и Меган Маркъл шокираха света, като трагично напуснаха кралските си функции - и връзките им със фамилията в никакъв случай не са били същите от този момент.

Всъщност нещата наподобява са тръгнали от зле към по-лошо, изключително що се отнася до Хари и татко му крал Чарлз, като се споделя, че двойката има доста нестабилна връзка и малко връзка сред тях. В своите рецензии към кралското семейство Чарлз постоянно е бил цел на Хари, с няколко обвинявания, отправени към него.

В поредицата от шест елементи на Netflix на Хари и Меган херцогът упрекна татко си в неистина по време на значима среща по времето, когато напусна Обединеното кралство за Съединените щати, до момента в който в спорните си записки Spare той сподели, че татко му слага личните си ползи пред своите.

Но макар обществените думи на Хари, кралят резервира съвсем безмълвие по отношение на обстановката - макар че даде непредвиден отговор от четири думи, когато беше запитан за Хари на годеж предходната година. Това стана, когато монархът беше на посещаване в Стратфордския кампус на Университета на Източен Лондон в източен Лондон за неговата 125-та годишнина, откривайки паметна плоча и откривайки новата болница и център за образование в първичната здравна помощ.

По време на визитата Чарлз отиде да поздрави някои студенти и други доброжелатели, които се бяха събрали, с цел да зърнат монарха. Докато се ръкуваше, един мъж извика: " Върнете Хари, апелирам, можете ли да го върнете, апелирам, сър? " Кралят сякаш изначало не чул за кого приказва индивидът и го попитал: " Кой? " Мъжът отговори: " Хари, твоят наследник ", на което Чарлз нервно и сърцераздирателно отговори: " Би било хубаво ", преди бързо да продължи напред.

Въпреки дистанцията наподобява, че връзките сред Хари и татко му започнаха да се размразяват предходната година и започнаха да стигат своя край. Беше разкрито, че херцогът на Съсекс е телефонирал на краля, с цел да му пожелае цветущ рожден ден, защото татко му чества навършването на 75 години на 14 ноември.

Херцогът на Съсекс се обади на своя " баща " след деня, изпълнен с задължения за монарха, макар че двамата съвсем не разговаряха от месеци. Кралски източници споделиха, че това евентуално ще бъде " приятна изненада " за краля, който не се е чувал с Хари, нито по телефона, нито посредством известие, " от известно време ".

След това се твърди, че Чарлз към момента е подготвен да чуе Хари, неговото " скъпо момче ". Съобщава се, че е имало открита покана двойката да се среща постоянно, когато той е в Обединеното кралство, с проекти татко и наследник скоро да приказват още веднъж.

Но единствено седмици по-късно връзката на Хари и Меган с техните кралски родственици още веднъж беше сложена под микроскоп заради издаването на спорната книга Endgame от Омид Скоби, която възобнови разногласието за кралския спортен ред.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР