Принц Габриел, най-новият член на шведското кралско семейство, беше кръстен

...
Принц Габриел, най-новият член на шведското кралско семейство, беше кръстен
Коментари Харесай

Кръстиха най-новия член на шведското кралско семейство на приказен ритуал

Принц Габриел, най-новият член на шведското кралско семейство, беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм, съобщи ДПА. Роден на 31 август, той е вторият наследник на принц Карл Филип и на принцеса София. Техният първи наследник, Александър, се появи на бял свят през 2016 година.

 Принц Габриел, най-новият член на шведското кралско семейство, беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм Принц Габриел, най-новият член на шведското кралско семейство, беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм.
Младенецът се разплака, до момента в който беше кръщаван от Андерс Вейрид, някогашният архиепископ на шведската лутеранската черква, само че се успокои, когато попадна още веднъж в прегръдката на майка си.
 Принц Габриел е вторият наследник на принц Карл Филип и на принцеса София Принц Габриел е вторият наследник на принц Карл Филип и на принцеса София.
Бебето беше облечено в кръщелна тога, която е била носена в кралското семейство от 1906 година, в това число и от настоящия шведски крал.Карл XVI Густав и кралица Силвия участваха на церемонията, както и сестрите на Карл Филип, престолонаследничката принцеса Виктория и принцеса Мадалена с техните съпрузи.
Сред присъстващите бяха братът на Габриел и двете деца на Виктория - Естел и Оскар.
 Принц Габриел е вторият наследник на принц Карл Филип и на принцеса София Принц Габриел е вторият наследник на принц Карл Филип и на принцеса София  Шведският принц Габриел беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм  Шведският принц Габриел беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм  Шведският принц Габриел беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм  Шведският принц Габриел беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм  Шведският принц Габриел беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм  Шведският принц Габриел беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм  Шведският принц Габриел беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм  Шведският принц Габриел беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм  Шведският принц Габриел беше кръстен в параклиса на двореца Дротнингхолм покрай Стокхолм Снимки: Gulliver/Getty Images
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР