Принц Джордж ще има разнообразно и приобщаващо“ образование, ако посещава

...
Принц Джордж ще има разнообразно и приобщаващо“ образование, ако посещава
Коментари Харесай

Принц Джордж ще има „разнообразно и приобщаващо“ образование, ако посещава старото училище на Кейт

Принц Джордж ще има „ разнообразно и приобщаващо “ обучение, в случай че посещава същото учебно заведение като майка си Кейт Мидълтън.

Двойката неотдавна беше видяна на частно посещаване в изключителния Marlborough College в Wiltshire, който наподобява надалеч от времето, когато Кейт го посещаваше в края на 90-те години. Това идва, до момента в който учебното заведение продължава устрема си да стане по-приобщаващо и да разшири достъпа.

Един на всеки 10 от учениците в учебното заведение може да заеме изцяло финансирано място до 2023 година заради забележителното набиране на средства, наречено „ Разликата в Марлборо Кампания ”. Кампанията започва предишния април и е на път да доближи £75 милиона за 2033 година Училището се надява, че ще предложи 100 безвъзмездни „ трансформационни стипендии “.

В първия ден от стартирането си акцията към този момент е събрало зашеметяващите £1,3 милиона, което е връх за което и да е без значение учебно заведение в Обединеното кралство. Стипендиите дават необятна гама от благоприятни условия за надарени и инт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР