Принц Чарлз за пореден път показа, че има любима снаха

...
Принц Чарлз за пореден път показа, че има любима снаха
Коментари Харесай

Чарлз с уникален жест, ето коя е любимата му снаха

Принц Чарлз за следващ път сподели, че има обичана снаха и нейното име не е Меган Маркъл. Докато бъдещият английски крал продължава да е в извънредно обтегнати връзки с по-малкия си наследник и брачната половинка му, той направи нещо, което не остана неусетно от камерите.

Чарлз изпрати въздушна целувка на Кейт Мидълтън. Това се случи по време на църковната работа в " Сейнт Пол ", отдадена на платинения празник от възкачването на Елизабет II на трона, предава " Дарик ".

Принцът неведнъж е показал топлите си усеща към херцогинята на Кеймбридж, с която явно са доста близки. Така в петък, до момента в който се приближаваше до сина си Уилям и Кейт в катедралата, обективите запечатаха интимния фамилен миг, в който Чарлз изпрати целувка на снаха си.

Въпреки, че Хари и Меган също участваха на службата, престолонаследникът не бе видян даже да ги поздравява. Кейт и Уилям също не разговаряха със фамилията, което се отхвърли от дворцовите си задължения и се реалокира да живее в Калифорния.

Това е първото завръщане на Меган Маркъл на английска земя след отпътуването й преди към две години. Малко преди да роди щерка си, в изявление пред Опра Уинфри някогашната херцогиня разкри, че в кралското семейство е имало расистки мнения против нея. Тя съобщи още, че малко преди сватбата с Хари, Кейт Мидълтън я разплакала поради роклите на шаферките й. По-рано се твърдеше, че е било противоположното и хероцогинята на Кеймбридж е била тази, която е ронила сълзи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР