Принц Чарлз планира да направи сериозни реформи на британската монархия

...
Принц Чарлз планира да направи сериозни реформи на британската монархия
Коментари Харесай

От днес всичко се променя: Чарлз има план да разчисти монархията, ето кои ще са потърпевшите

Принц Чарлз възнамерява да направи съществени промени на английската монархия след гибелта на майка си. Тази стъпка може да изолира принц Андрю и принц Хари от кралското семейство вечно.

Всички приказват по какъв начин бъдещият крал имал проекти да трансформира монархията в една по-стройна машина с " по-малко мотиви за клюки " и да " окастри " първата линия, предава „ Дейли мейл “.

Наблюдателите на кралското семейство са на мнение, че принцът на Уелс има желание да направи по този начин, че да почисти " паразитите " в кралството, като ще се чака всеки член на семейството да извършва напълно своите отговорности в новата по-стройна и осъвременена монархия.

Концепцията за " стройна монархия " бе ясно разчетена по време на платинения празник през юни, когато кралицата ограничи броя на хората, които можеха да се появят на балкона на Бъкингамския замък, единствено до работещите членове на кралското семейство.

 Чарлз

Оригиналният модел на принц Чарлз обаче, който планува кралско ядро да бъде от едвам 7 души, в това число и него, се изправи пред съществени проблеми след серия от външни събития.

Планът е задействан още преди кончината на кралицата, в истинския му тип включваше монархия с принц Филип, принц Чарлз и Камила, принц Уилям и Кейт и принц Хари.

Филип обаче умря на 99 години през 2021 година и по тази причина бъдещето на Хари в свитата монархия наподобява много подозрително след решението му да се откаже от дворцовите си отговорности и да се реалокира да живее в Америка със своята брачна половинка Меган Маркъл.

Междувременно принц Андрю, който също трябваше да е част от ядрото в качеството си на наследник на кралицата и брат на принц Чарлз, бе отстранен от семейството след делото против него за секс принуждение, заведено в Съединени американски щати от Вирджиния Джуфре.

 Чарлз

Експерти предизвестяват, че орязването на монархията може да докара до неспособността ѝ да взе участие обичайно в хиляди задължения всяка година. 

Повдига се въпросът: Какво монархията ще спре да прави? Отказът от някои задължения без подозрение ще даде мотиви за отчаяние и неодобрение.

Въпреки гореспоменатите опасности и загубата на възможни основни членове на фамилията, наблюдаващите са на мнение, че Чарлз ще осъществя своя проект за стесняване на монархията.

Ето някои от нещата, които се чака да се случат след началото на ръководството на Чарлз:

 Чарлз

- Чарлз заживее в Бъкингамския замък.

- Камила, херцогинята на Корнуол, ще стане кралица консорт и ще заживее дружно с Чарлз в двореца.

- Уилям и Кейт, херцогът и херцогинята на Кеймбридж, ще станат херцог и херцогиня и на Корнуол, като може да наследят замъка Уиндзор.

- Принцеса Ан, второто дете на кралицата, ще получат основни функции в новата монархия на Чарлз.

- Едуард и Софи, рубрика и графинята на Уесекс - най-малкото дете на кралицата и неговата брачна половинка също може да получат водеща роля в смалената монархия.

- Принц Хари и Меган Маркъл няма да възобновят своите дворцови задължения, мотивирайки се с това, че са доста заети в Щатите.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР