Принц Чарлз е подал маслинова клонка на сина си Хари

...
Принц Чарлз е подал маслинова клонка на сина си Хари
Коментари Харесай

Чарлз копнее да гушне внуците. Какво предложи на Хари?

Принц Чарлз е подал маслинова клонка на сина си Хари - той е поканил него и фамилията му на посетители при идващото им посещаване в Обединеното кралство, разкриха близки до тях източници.

Принцът на Уелс изразил твърдото си предпочитание те да отседнат при него и да прекара задоволително време с внуците си. Той не е гушкал Арчи откогато бе шестмесечно бебе и към момента не е виждал внучката си Лилибет Даяна, която се роди предишния юни.

Предложението за събиране на фамилията за първи път, откогато Хари и брачната половинка му Меган взеха решение да изоставен кралските покои и да се открият в Калифорния, било направено от наследника на Елизабет Втора още в навечерието на Коледа.

Но положителните планове на дядото сложили сина му Хари в комплицирана обстановка, защото той счита, че завръщането има " прекомерно огромен риск " във връзка с сигурността.

Предполага се, че Хари и Меган сигурно ще положат старания да участват на събития за празнуване на платинения празник на кралицата през юни, написа dir.bg.

Говори се, че Хари е удостоверил на роднините си, че ще участва на възпоменателната работа за починалия си дядо принц Филип в Уестминстърското абатство, която е планувана за април. Ще би трябвало обаче да се позволи въпроса с защитата му по време на престоя, защото към този момент не се употребява с такава за високопоставени лица, отказвайки се от купата си. Херцогът на Съсекс обмисляше да съди държавното управление за това.

Придворни източници издават, че принцът на Уелс е провел няколко задушевни и приятни видео диалози със сина си Меган и децата през последните няколко месеца. На Чарлз доста му липсвали внучетата и тъжен, че не ги вижда. Близките му го разказват като приказен дядо и че в случай че нещо му липсва в живота, то е опцията да опознае децата на Хари.

" Това е нещо, което той се надява да поправи и предложения Меган и Хари да му гостуват, когато изискат, чака ги с неспокойствие ", рапортуват вътрешни хора от Бъкингам.

Хари и Меган, които в този момент живеят в имение за 11 милиона английски лири в Монтесито, Калифорния, не са били отвън Съединени американски щати след преместването им през 2020.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР