Принц Чарлз е дал положителна проба за Ковид-19, съобщиха от

...
Принц Чарлз е дал положителна проба за Ковид-19, съобщиха от
Коментари Харесай

Нов удар за кралското семейство: Принц Чарлз е заразен

Принц Чарлз е дал позитивна проба за Ковид-19, оповестиха от двореца Кларънс Хаус. Новината е от последните минути, а синът на кралица Елизабет Втора към този момент е изолиран.

Това е вторият път, в който Чарлз се изправя против вируса, като първият беше още през март 2020 година, при започване на пандемията. Новината беше обявена в формалния профил на принца в Туитър. Това се случва безусловно часове, откакто той и брачната половинка му Камила се срещнаха с министъра на вътрешните работи Прити Пател и канцлера Риши Сунак. По време на уговорката си в Бритиш мюзиъм те бяха в непосредствен контакт, само че дали някой различен е инфектиран, към момента не е известно.

 принц Чарлз

Припомняме ви, че Чарлз беше позитивен за Ковид-19 още през март 2020 година, само че за благополучие тогава мина леко през вируса. Към момента няма данни по какъв начин протича болестта този път и дали и Камила е инфектирана.

В идващите дни Чарлз ще бъде изолиран в Кларънс Хаус, а в формалното известие екипът му твърди, че ще се завърне към уговорките си при първа опция, откакто оздравее.

 принц Чарлз

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР